De Landgoed-beter-best-bode

Introductie van de Landgoed-beter-best-bode!
Na de Amelisweerd Agenda 2017 en deze website is er nu ook de Landgoed-beter-best-bode, een gratis informatief krantje waarin je allerlei informatie vindt over wat er op Amelisweerd & Rhijnauwen te beleven valt.

In de blog Amelisweerd Agenda 2017: van 0 tot… heb je kunnen lezen hoe het idee voor de Amelisweerd Agenda 2017 geboren én uitgewerkt werd en hoe het vervolgens van een gedrukte agenda tot een informatieve website kwam.

Nu de website www.amelisweerd.com bijna een half jaar in de lucht is en de ideeën voor een agenda voor 2018 vorm beginnen te krijgen, leek het me leuk om nog meer mensen kennis te laten maken met de website en de activiteiten die er op de landgoederen te doen zijn. En dat is dit gratis krantje geworden, dat je op verschillende plekken op de landgoederen mee kunt nemen!

Het krantje is, net als de agenda, een eigen initiatief en sluit qua vormgeving en inhoud aan bij de informatie op de website. Het idee is om via de website en het krantje de ondernemers en organisaties een platform te bieden waarop lezers en bezoekers alle informatie kunnen vinden over de activiteiten op de landgoederen. Daarnaast bevatten de website het krantje informatie over de historie en de natuur op de landgoederen. Op die manier draagt dit platform bij aan het vergroten van het bewustzijn over de bijzondere waarde van de landgoederen, waardoor de kans groter wordt dat iedereen zorgvuldig omgaat met de unieke waarde van dit gebied.

Het gratis krantje is op diverse plekken te vinden, lees hiervoor het blog Nieuw: de Landgoed-beter-best-bode.
Hier vind je ook informatie over hoe je het krantje als pdf kan downloaden.

Zelf ook een visueel aantrekkelijk en informatief krantje uitbrengen, al dan niet in combinatie met een website?
Ik verzorg niet alleen de vormgeving, maar zorg ook voor de (ontwikkeling van) content, of het nu gaat om beeld of tekst.

Laat je egevens achter via het contactformulier en ik neem contact met je op.
Of bel meteen met 06 18204968.

Author: cees@brnk

Share This Post On