Trix Express Magazine

Vers van de pers: alweer het vierde Trix Express magazine van dit jaar en het 19e sinds de start in 2013.
Met een groep enthousiaste clubleden die de pen ter hand nemen over van alles en nog wat wat met Trix Express te maken heeft, maak ik sinds vier jaar vijf keer per jaar dit 24 pagina’s dikke full colour magazine. Ik verzorg de planning, stel de inhoud samen, zoek aanvullend beeldmateriaal, zit de schrijvende collega’s achter de broek aan, regel, redigeer en geef het magazine vorm, zodat het elke keer op het juiste moment bij de donateurs van de Stichting Trix Express op de mat valt. Het magazine wordt altijd enthousiast door de clubleden ontvangen en de kwaliteit van de artikelen en vormgeving wordt erg gewaardeerd.

 

img_0867

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Author: cees@brnk

Share This Post On